avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soția mea este oprită, de fiecare dată când merge ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soția mea este oprită, de fiecare dată când merge la magazin, de un individ care o întreabă când sunt eu la lucru ca să vină el la ea. Ce pot să fac dacă se mai întâmplă? Nu vreau să apelez la violență

Buna ziua. Nevasta mea de fiecare data cand merge la magazin la noi in comuna o opreste un tip si o intreaba ce schimb sunt eu la lucru ca sa vina el la ea. Nevasta mea spus ce se intampla. Eu am vb cu tipul si iam explicat sa nu mai faca asa ceva. Acum am intrebarea ce pot sa fac daca se mai intampla pentru ca nu vreau sa apelez la violența?
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 02:15, 6 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Doamna, nu trebuie sa va suparati, vorbim despre o persoana care nu stie nici macar sa scrie corect in limba romana. Omul e cam analfabet, cred ca nici nu intelege ce doriti sa ii spuneti. Pana la urma, de la el nici nu.poti avea pretentii legat de principii morale sau valori sociale!

MariaMe a scris:

Mai baiatule, eu nu-nteleg de ce moderatorii avestui site iti permit in continuare sa comentezi, aberezi in ultimul hal, dai dovada de o prostie crasa, lipsa de bun-simt, empatie si de-un minim macar de inteligenta!! Esti insurat, mai neomule? Ai fiica, sora, mama? Cum te-ai simti daca un neavenit ar ''glumi'' la fel cu ele? Cum sa spui, ma, ca glumea? Cum sa debitezi asemenea enormitati, sau cumva esti si tu un astfel de nemernic care in lipsa activitatii sexuale, acostezi si hartuiesti femei? Ce fel de neom esti tu de iti permiti asemenea aberatii de toata jena chiar si pentru un pitecantrop, cu atat mai mult pt unul cu pretentia de om? Esti de toata jena, bai neomeule, si asta ti-o spune o femeie adevarata, pt ca tu nu esti om, esti doar un nimic adevarat, sa stii!!! Femeia in cauza e hartuita, nu are nimic a face cu simtul umorului, nu se fac glume cu femeileindiferent ca sunt maritate sau nu! Si ai mare noroc ca esti doar un anonim pe un site, daca te cunosteam real eu chiar riscam un dosar penal si-ti dadeam o mama de bataie care sa-ti scoata pe viitor din cap prostia ce te-mpinge sa aberezi in halul asta pe-aici!!!

viorel55 a scris:

Sa sti ca unele femei au o placere nebuna sa-si puna sotii in situatii complicate. In mintea lor, vezi doamne, e ideea, ca daca nu intervi, nu o iubesti sau ceva de genul. Unele chiar cred ca spunandu-i sotului "tot", e un semn de fidelitate. Vax ! N-ai sa sti niciodata "tot". Cel mai bine este sa stai in banca ta, pentru ca mi se pare, ca omul a glumit. Astea sunt glume "baietesti" nevinovate, care inca se mai poarta. Nu i-a luat nimeni smaltul. Si in mod sigur nevasta-ta nu are simtul umorului, pentru ca asa ceva nu trebuia sa ajunga la urechile tale. Femeile adevarate stiu ce spun eu acum. Fi atent, astfel de femei sunt uneori aducatoare de mari necazuri, chiar daca e nevasta ta. Nu face prosti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire permanenta bogdan2305 bogdan2305 Salutare, Vreau să vă spun că sunt plin de nervi. O să vă relatez pe scurt povestea, astfel încât să înțelegeți de ce s-a ajuns la capitolul ... (vezi toată discuția)
Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta ... Andana95 Andana95 Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta activitate acuma 1an.In momentul de fata un fost coleg de scoala a gasit video uri cu mine ... (vezi toată discuția)