avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Mentenanta echipamente
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Mentenanta echipamente

Buna ziua! Doresc sa stiu daca exista vreo lege care reglementeaza obligativitatea firmei care monteaza masini echipamente utilaje intr o statie tratare apa reabilitata, sa asigure mentenanta acestora si pe ce perioada? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:30, 5 Decembrie 2018
Sunt prevederi care se mentioneaza in contractul de prestari servicii incheiat intre beneficiar si prestator pentru montarea echipamentului respectiv.
Multumesc ptr raspuns! Dar e posibil ca in urma unei investitii de citeva mil.de euro sa nu ai un contract de mentenanta macar pe perioada garantiei?
In perioada de garantie nu este nevoie de contract separat pentru mentenanta. Defectiunile aparute in functionarea echipamentului tehnic se remediaza prin service-ul indicat pe certificatul de garantie, pe cheltuiala vanzatorului.
Vedeti in contractul de vanzare-cumparare/ in certificatul de calitate/ in declaratia de conformitate/ in instructiunile tehnice si in cartea tehnica a echipamentului tehnic care este perioada de garantie (nu poate fi mai mica de 2 ani conform legislatiei din Romania).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Revizii tehnice, revizii planificate in termen de garantie dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am cumparat echipamente tehnice prin fonduri europene. Produsele au un termen de garantie de 3 ani. Odata cu produsele mi-au fost livrate si ... (vezi toată discuția)
Fise post si ns protectia muncii ContSters58051 ContSters58051 va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu fisele de post ptr. : -tamplar universal -muncitor necalificat in tamplarie aluminiu -lacatus -taietor ... (vezi toată discuția)