avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Starea de insolvabilitate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Starea de insolvabilitate

Buna ziua,

In situatia in care o firma care are sediul social intr-un apartament (in baza unui contract de comodat), dar nu desfasoara nici un fel de activitate acolo si care este declarata in stare de insolvabiliate, ce se poate intampla cu sediul social al acesteia?
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Florin Pirvh, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 17:56, 4 Decembrie 2018
Societatea va avea sediul in acelasi loc pana la radiere sau schimbarea sediului social.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre pfa in curs de infiintare si persoana juridica orbanbalint orbanbalint Bună! Am o nelămurire și nu găsesc niciunde pe net răspuns la problema mea. Vreau să înființez un PFA și aș dori ca sediul social să fie locul ... (vezi toată discuția)
Obligarea unei firme la schimbarea sediului social în acte mao175 mao175 Va salut! Va expun mai jos situatia mea in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. Partile sociale ale unei firme pe care am infiintat-o cum mult timp in ... (vezi toată discuția)
Detin o firma careia vreau sa ii schimb adresa sediului social. utilizator763238210 utilizator763238210 Detin o firma careia vreau sa ii schimb adresa sediului social. Noua adresa va fi in apartamentul detinut de tatal meu. Firma isi desfasoara activitatea in ... (vezi toată discuția)