buna seara . Am primit astazi vizita din partea unui recuperator al firmei intrum direct collect la poarta casei . perioada cesiunii contractului are aproximativ 2 ani pentru un contract la orange neplatit in urma unei prosteli de ai lor EU PE NUMELE MEU NU AM ABSOLUT NIMIC . IN CAZUL UNEI EXECUTARI SILITE CE AS PUTEA PATI? SE POATE SI SA PLATESC SUMA INITIALA DATORATA LA ORANGE ? ESTE NORMAL SA SE AJUNGA INTR UN AN SI 10 LUNI DE LA SUMA DE 340LEI LA SUMA DE 5440 LEI? Multumesc
Ati beneficiat de aparatura in cadrul acelui contract (telefoane mobile, etc.)?
Pentru a va executa silit trebuie sa obtina un titlu executoriu in prima faza. Asta presupune formularea unei cereri de chemare in judecata impotriva dvs.; daca se intampla, aveti ocazia sa va aparati prin intampinare.
Proces cu intrum
Miron31
Bună ziua, astăzi am primit citație la proces cu firma de recuperare Intrum. Cum ar trebui sa procedez? Țin sa menționez ca suma pe care o cer este una ... (vezi toată discuția)
Somatie
guest00
Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)