Fostul soț mă șicanează în mod frecvent punând superglue în încuietorile de la ușă și în lacătul cutiei poștale. Suntem disperați, nu știm ce să mai facem, vă rog să îmi dați un sfat
Buna ziua! Am si eu o problema pe care sincer, nu stiu cum sa o rezolv intr-un mod cat mai legal! Fostul sot cu care ma aflu intr-un proces de partaj ma sicaneaza in mod frecvent! Istoria este lunga insa in ultimele 9 luni, de cel putin 8 ori imi pune superglue in lacatul cutiei postale (4 ori), superglue in yala de la boxa (3 ori) iar aseara cand m-am intors cu elevii din excursie, am constat ca butucul de la intrarea in casa contine superglue astfel ca am stat cu 3 copii minori (cel mai mic 7 luni) pe scara, pana la ora 1:30, cand niste prieteni au reusit sa sparga usa! Suntem disperati, nu stim ce sa mai facem. Va rugam dati-ne un sfat! Ce putem face pentru ca acesta sa se opreasca? Nu avem dovezi ca ar fi el, insa de 8-9 luni doar apartamentul nostru este vizat asa ca este mai mult decat evident cine este autorul! Ne este teama ca maine-poimaine va turna benzina pe sub usa! Lucrurile au mers mult prea departe!
Cristian0711
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am chemat politia aseara si de fiecare data! I s-au dat avertismente scrie si/sau verbale. I s-a pus in vedere sa respecte normele de conduita, etc! Acest fapt, probabil, il incurajeaza sa mearga mai departe pentru ca a vazut ca nu i se intampla nimic! Aseara am chemat politia care a spus sa formulam plangere! Pana cand????? Nu se rezolva nimic. In plus, asa cum am spus anterior, nu avem dovada palpabila ca este el! Dar, tot asa cum spuneam anterior, singurul apartament din cele 15, vizat, este doar al nostru! Tot a noastra si cutia postala, tot a noastra si boxa unde se afla caruciorul fetitei! Multe plangeri la politie, clasate! Suntem disperati! Asta te face sa iti faci singur dreptate pentru ca cei care sunt unde sunt sa te ajute, nu o fac!
Martonze
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Ar trebui să montaţi o cameră de supraveghere autorizată la bloc, astfel încât să fie în raza sa apartamentul dvs., boxa, cutia poştală.Altfel, strigaţi ca lupii la lună.
Din pacate, chiar vecina de apartament este mana in mana cu el si nu ne va semna pentru instalarea camerelor! Pentru ca legea noastra spune ca acordul vecinilor trebuie sa fie de 100%, iar eu nu pot sa inteleg ce treaba are vecinul de la parter, etj 1 si etj 2 cu camera mea instalata la etj 3! Este strigator la cer! Ce pot face in situatia asta?
Camera video
Dinte
Buna seara!
Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)