avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pot radia masina fara placutele de inmatriculare pt un ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pot radia masina fara placutele de inmatriculare pt un auto dezmembrat?

Buna,
Am avut o masina pe care am dezmembrat-o anul trecut (2017). Detin actele care atesta dezmembrarea si restul actelor necesare pt. radiere. Nu mai am placutele de inmatriculare pentru ca a fost predata cu tot cu ele catre cei care au dezmembrat-o. Pot sa o radiez fara placute? A doua intrebare este daca trebuie sa platesc impozitul pe anul acesta pentru a o radia in conditiile in care dezmembrarea s-a facut anul trecut.
Multumesc anticipat pt raspuns!
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
alina.marginean, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:52, 10 Decembrie 2018
Atat timp cat dv nu ati introdus la autoritatea fiscala in timp util documentele legale care sa ateste dezmembrarea vehiculului,acesta inca figureaza in evidenta dv fiscala,respectiv au fost calculate si impuse obligatii aferente
Puteti radia vehiculul
Radierea auto de pe rolul dv fiscal se va face dupa depunerea documentelor justificative si dupa achitarea obligatiilor aferente auto pana la momentul depunerii documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism avariat, aflat in afara romaniei krisla krisla Buna seara! Detin un autoturism inmatriculat in tara, pe care l-am scos in 2008 din Romania, cu scopul de a-l folosi cateva luni in interes personal. ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)