avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare terenuri ....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare terenuri ....

Problema e in felul urmator.
12 Mostenitori am mandatat o persoana (reprezentant imobiliar nu s-a trecut firma p procura speciala pentru a ocolii fiscul), aceasta persoana primeste banii de la cumparator si se obliga prin procura notariala sa livreze cota parte celor 12 persoane care se vor prezenta la notar cu extrasul de cont pentru eliberarea contractului autentic .
Vi se pare ok ? sau ce solutie ar putea exista pentru a evita pierderea banilor.
Stiam ca daca nu se primesc banii putem anula contractul de vanzare cumparare.

Multumesc pentru ajutor si astept idei mai ales de la avocati
Cel mai recent răspuns: divatz , utilizator 17:07, 15 Noiembrie 2009
buna ziua!
pana cand mandatarul nu primeste chitanta descarcatoarede la mandanti, in sensul ca l-a predat pretul vanzarii, acesta ramane incarcat cu suma.
si daca acesta ramane incarcat cu suma...... un pic mai explicit va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta - anularea titlului de proprietate si, implicit, a actului de vanzare-cumparare mihail123 mihail123 Buna ziua, Un teren a fost instrainat acum ani de zile printr-o [b]procura cu drepturi depline (inclusiv vanzare)[/b]. In procura este trecuta [b]o suma ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare lisav lisav Buna ziua, In anul 2007, mama mea a facut o promisiune de vanzare-cumparare ptr. o suprafata de teren intravilan, prin care se obliga sa incheie actul de ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)