avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registrul unic de control
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registrul unic de control

Bună seara. Dacă puteți sa ma lămuriti va rog. Dacă dețin o firma doar pe hârtie, este obligatoriu sa am acest registru unic de control? Practic nu s-ar deține nici un activ, activitatea nu ar fii începută. S-ar deține doar certificatul de înmatriculare a firmei. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai G , utilizator 22:29, 12 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar dacă nu ar exista fabrica la sediul social al firmei? Pentru înscrierea la start up Nation este necesara înființarea firmei pentru a se putea depune proiectul. Până la așteptarea aprobării proiectului ar trece termenul de 30 de zile pentru achiziționarea registrului unic de control. Se poate risca avertisment sau amenda? Mulțumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa , registrul unic de control MIHAELAX MIHAELAX PFA , registru unic de control Buna ziua, Ce se intampla daca nu am achizitionat registrul unic de control in termen de 30 de zile? Eu stiam ca nu este ... (vezi toată discuția)
Am inregistrat un srl, ce fac mai departe ? dan_popa40 dan_popa40 Buna ziua ! Dupa obtinerea CUI de la ONRC, cu el in mana acum, ce fac mai departe ? Trebuie mers la Administratia Financiara de sector sa mai declar si ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu un registru unic de control? Julia78 Julia78 Buna ziua, este obligatoriu un registru unic de control pentru un S.R.L. fara activitate? (vezi toată discuția)