avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poze personale pe instagram fără știrea persoanei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poze personale pe instagram fără știrea persoanei

Bună seara!
Aș dori, vă rog, o îndrumare pentru o situație la școală cu elevi recalcitranți , care, pentru a se răzbuna pentru notele mici obținute la un test cu punctaje clare și barem de notare, au preluat de pe pagina de facebook pozele profesoarei respective fără știrea ei și le-au distribuit pe instagram, sub semnătura clasei respective. Care sunt consecințele acestei fapte? Ce cale s-ar putea urma? Ce poate face profesoara pentru a se apăra de agresivitatea lor la oră, ei perturbând ora în mod continuu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ayaz , utilizator 21:10, 13 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chemati parintii la scoala.
Se poate deschide proces pentru folosirea fara drept a pozelor si sa se ceara despagubiri dar nu stiu daca este indicat sa procedati asa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chemati parintii la scoala.
Se poate deschide proces pentru folosirea fara drept a pozelor si sa se ceara despagubiri dar nu stiu daca este indicat sa procedati asa datorita faptului ca le sunteti profesoara...si nu sub aspect juridic unde in opinia mea puteti castiga procesul.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc frumos pentru promptitudine și sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale de la un minor de 13 ani crissclaudia crissclaudia Am un baietel de13ani, la un liceu din oras, iar o persoana cu identitate falsa a postat o pagina despre o profesoarade franceza din liceul respectiv, ca ... (vezi toată discuția)
Ordonanța președintiala pentru schimbarea scolii frecventate de copil Seba74 Seba74 Buna seara, Sunt in proces de divorț cu sotia mea, avem prima infatisare in martie. Acum trei zile am primit o ordonanța prezedentiala in cutia postala de ... (vezi toată discuția)
Abuz al profesorului impotriva elevului DARIUS_BZ DARIUS_BZ Buna seara! am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema: fiica mea este eleva in cls.a vii-a si de cateva luni mai exact 6 profesoara de. biologie duce ... (vezi toată discuția)