avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Rezidenta in Italia
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Rezidenta in Italia

Buna, as vrea sa știu dacă poți obține rezidenta in Italia, locuind cu prietenul. El are un contract de munca indeterminat, in schimb eu nu lucrez.

Alte discuții în legătură

Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania vreau sa lucrez in italia mustafa_cristina mustafa_cristina buna,sunt cetatean turc cu carte de rezidenta pentru membrii de familie in romania,obtinuta prin incredintarea fiului meu minor,cetatean roman.aceasta carte de ... (vezi toată discuția)
Șomaj in italia marius1011 marius1011 Salutare! Sunt muncitor in Italia, am lucrat într o firma 1 an jumătate, de circa 6 luni având contract indeterminat, acum m am licențiat, si o sa merg in ... (vezi toată discuția)
Legislația muncii în italia. mă pot reangaja cu forme legale dacă nu mai locuiesc la adresa din buletinul italian? Cornell M Cornell M Am locuit in Italia unde am obtinut rezidenta si apoi mi-am facut si buletin Italian pe acea adresa care este valabil pana in anul 2021,momentan sunt definitv ... (vezi toată discuția)