avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare transfrontaliera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare transfrontaliera

Buna ziua!
As dori sa stiu in baza carei legi/regulament pentru a fi eliberat formular A1 portabil pentru delegarea transfrontaliera, trebuie sa se dovedeasca ca ponderea procentuala a salariatilor ramasi sa-si desfasoare activitatea în Romania, raportata la numărul total al salariaților angajati atat in tara, cat si in statul de ocupare nu trebuie sa depasească 25% sau 50%.
Unde scrie mai exact acest lucru?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 15 Decembrie 2018
Formularul A1 se eliberează în aplicarea prevederilor Regulamentului (CE) nr. 883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate socială și cele ale Regulamentului (CE) nr. 987/2009 al Parlamentului European și al Consiliului din 16 septembrie 2009, regulamente care se aplică în relația dintre statele membre UE și Spațiul Economic European (SEE).

[ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns, dar am analizat ambele regulamente si niciunul dintre ele nu prevede aceasta obligatie in mod expres.
Puteti lua legatura cu Casa Naţională de Pensii Publice, Direcţia Relaţii Internaţionale, str. Latină nr. 8, sector 2, Bucureşti, cod poştal 020793.

email : dre@cnpp.ro
tel 0040 21 311 80 47

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular a 1 ! ssezarr ssezarr Buna ziua ! Formularul A1 mai este necesar pentru detasarea unui muncitor intr-o tara straina ? (vezi toată discuția)
Reglementare conditii emitere a1 pt societati comerciale sibianro sibianro Buna ziua, Care este Legea care reglementeaza conditiile care trebuiesc indeplinite de catre o societate comerciala (in cazul nostru - o societate autorizata ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)