avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A 1 !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A 1 !

Buna ziua !

Formularul A1 mai este necesar pentru detasarea unui muncitor intr-o tara straina ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 22 Septembrie 2014
Da, mai este.
Formularul A1 este valabil numai pentru detasarea lucratorilor romani in statele membre UE și Spațiul Economic European (SEE).

Documentul portabil A1 se eliberează în aplicarea prevederilor Regulamentului (CE) nr. 883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate socială și cele ale Regulamentului (CE) nr. 987/2009 al Parlamentului European și al Consiliului din 16 septembrie 2009, regulamente care se aplică în relația dintre statele membre UE și Spațiul Economic European (SEE).

În România, formularul A1 se eliberează de către Casa Națională de Pensii Publice.
Imi puteti recomanda, va rog, un avocat din Sibiu cu experienta in obtinerea formularului A1 ?
Puteti cauta dvs in sectiunea Consultanti un astfel de specialist :
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare conditii emitere a1 pt societati comerciale sibianro sibianro Buna ziua, Care este Legea care reglementeaza conditiile care trebuiesc indeplinite de catre o societate comerciala (in cazul nostru - o societate autorizata ... (vezi toată discuția)
Delegare transfrontaliera namste13 namste13 Buna ziua! As dori sa stiu in baza carei legi/regulament pentru a fi eliberat formular A1 portabil pentru delegarea transfrontaliera, trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)