avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizație montaj grilaj
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizație montaj grilaj

Buna seara ,urmează să achizitionez un apartament la parter.intr un complex rezidențial. Blocul este nou.mi sa comunicat ca daca vreau imi pun grilaj la geamuri trebuie autorizație .este adevarat? Distanța de la sol la geam este de 1.50 metri.adica dau mâna cu hoțul il ajut sa intre mai repede.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:26, 17 Decembrie 2018
Aveti nevoie de acordul asociatiei de proprietari deoarece interveniti asupra aspectului partii comune de condominiu
In cazul apartamentelor situate la parter/mezanin inclusiv politia,asiguratorii de bunuri imobile recomanda instalarea de sisteme de protectie suplimentara =grati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montaj grilaje geamuri parter Stef_74 Stef_74 Buna ziua.Exista vre-o lege în care îmi interzice,sa pun grilaje la geamuri,după izolare termica a blocului?Primăriea a pus schele pe fațada ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru persoane cu dizabilitati in fata geamului Vasi99 Vasi99 Rampa pentru persoane cu dizabilitati in fata geamului de la parter. Exista o lege/reglementare pentru distanta minima fata de peretele blocului sau geamul ... (vezi toată discuția)
Montaj gratii la balconul unui parter Bogdan_86 Bogdan_86 In ce conditii un locatar isi poate monta gratii la parter? Respectivul apartament a fost recent pradat de hoti, iar proprietarul, pentru a se asigura, si-a ... (vezi toată discuția)