avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scrisoare nereclamata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scrisoare nereclamata

Buna seara
Am trimis o scrisoare cu confirmare de primire si dupa cateva zile am primit-o inapoi. Pe spatele scrisorii este bifat la motiv: nereclamata. Puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:35, 20 Decembrie 2018
Posibil ca adresantul sa nu fi fost gasit acasa de postas. Postasul a lasat un aviz prin care adresantul era instiintat ca are de ridicat de la Of. postal o scrisoare recomandata si sa se prezinte sa o ridice. Daca adresantul nu s-a prezentat in 10 zile, recomandata se returneaza la expeditor.
Puteti sa aflati informatii suplimentare de la Of. postal al adresantului scrisorii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Scrisoare pentru alta persoana Paul-F Paul-F Am primit o instiintare pe numele meu de familie, de la posta, pentru o recomandata; la posta constat ca e adresata unei persoane care are adresa in cartea de ... (vezi toată discuția)
Acum ceva timp in urma am primit mesaj de la posta ca trebuie ... MarinelR MarinelR Acum ceva timp in urma am primit mesaj de la posta ca trebuie sa ma duc sa ridic o scrisoare de la ANAF. Din pacate, pana am ajuns eu la oficiul postal, nu mai ... (vezi toată discuția)