avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie pentru succesiune

Buna ziua,
Am primit citație sa mă prezint la tribunalul din Buftea la data de 16 Ianuarie 2019. Sunt pârâta de fratele meu cu care nu m-am putut înțelege sa facem succesiune după decesul tatălui nostru. Este vorba de circa 2 ha de pământ arabil rămas de pe urma tatălui nostru decedat în Iunie 2017. Eu nu mă pot deplasa la data respectivă în România si nici nu am pe cine sa imputernicesc ca sa ma reprezinte. Mă puteți reprezenta dvs și dacă da puteți să îmi spuneți estimativ costul acestei operațiuni. De asemenea, ce repercursiuni îmi poate aduce neprezentarea mea la tribunal, va rog? Va mulțumesc, Constanța Kivell
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
conie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:59, 19 Decembrie 2018
Buna seara,
Va puteti angaja un avocat care sa va reprezinte interesele.
Nu e nevoie sa fiti PERSONAL prezenta decat daca este vorba despre interogatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de succesiune MGabriel MGabriel Mama este decedata,mai am un frate,avem de facut succesiunea. In bunurile care intra in succesiune: 1/2 din apartamentul parintilor (ambii parinti sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune marianabodea marianabodea As dori o lamurire si totodata un sfat in legatura cu taxa de succesiune din partea tatalui meu decedat. Unicul frate aflat in viata al tatalui meu ne-a chemat ... (vezi toată discuția)
Proces succesiune Nick2009 Nick2009 Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani succesiunea sa efectuat in urma cu o luna ne intelegandune pe cale amiabilà la o despagubire trebui sa decida ... (vezi toată discuția)