avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract Orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract Orange

Buna ziua! In 2013 am solicitat telefonic un abonament TV la Orange Romania pentru o matusa in varsta de 83 de ani. La telefon am specificat ca durata contractului sa fie de 12 luni si contractul sa fie pe numele meu. Am fost contactata in ziua de 1 aprilie 2013 ca urmeaza sa fie instalata antena TV. Deoarece nu locuiesc cu matusa mea le-am spus ca am sa incerc sa fiu prezenta pentru semnarea contractului. In ziua respectiva am ajuns la adresa matusii mele si am aflat ca instalarea a vut loc si ca contractul care era pe numele meu a fost semnat la indemnul angajatului Orange de catre matusa mea. Contractul avea un termen de 24 de luni pe care nu l-am convenit initial. Dupa un an de zile am solicitat rezilierea contractului printr-o cerere catre firma Orange si totodata am incetat sa folosesc serviciile lor apeland la o alta firma. In aceasta perioada nu am mai fost contactata de catre Orange ca recent sa primesc o instiintare de la o firma de recuperare a datoriilor unde creditorul initial este Orange Romania SA. Mentionez ca nu am mai avut alte contracte cu firma respectiva. Doresc sa stiu care sunt optiunile mele pentru evitarea executarii silite. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:50, 20 Decembrie 2018
Daca va actioneaza in instanta formulati intampiniare si invocati prescriptia. Totodata, puteti sustine ca nu dvs. ati semnat contractul si ca le-ati adus la cunostinta ca veti ajunge pentru semnarea acestuia. Ar fi bine sa apelati la specialist pentru a nu le da ocazia sa castige.

Daca vreti sa preintampinati si o eventuala actiune in instanta a Orange, puteti formula actiune in constatarea prescriptiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare abuziva servicii orange florinl67 florinl67 Buna seara, Acum o luna de zile a sosit la mama mea un angajat Orange in scopul de a instalata un dispozitiv (router) care sa permita accesul in continuare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se doreste sa se puna antena orange pe bloc. este ... PatriciU_ PatriciU_ Buna ziua, Se doreste sa se puna Antena orange pe bloc. Este OK sa se faca contract de inchiriere spatiu pentru Antena pe persoana fizica daca nu este ... (vezi toată discuția)
Abonament orange prelungire romeo mart romeo mart cu o luna inainte de expirarea perioadei contractuale orange am solicitat serviciul clienti pentru a inchide abonamentul orange incepind cu 22 iulie 2013 dar ... (vezi toată discuția)