avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODIFICARI CODUL MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODIFICARI CODUL MUNCII

Buna ziua,
s-a modificat codul muncii?
am auzit ca ar fi modificari in luna noiembrie 2009.
Cel mai recent răspuns: cristina_b , utilizator 12:30, 17 Noiembrie 2009
Nicio lege nu intra in vigoare de la data publicarii in Monitorul Oficial .... Legea respectiva, potrivit art.78 din Constitutie, intra in vigoare la data de 16 noiembrie 2009. ;)

P.S.
cred c-ar fi mai bine sa nu mai dezinformam pe cei care ne cer ajutorul :)
Imi cer scuze, ai dreptate freeelis
Am ramas setata pe o idee falsa (data publicarii)
:bow:
Constitutie:
ARTICOLUL 78
Legea se publică în Monitorul Oficial al României şi intră în vigoare la 3 zile de la data publicării sau la o dată ulterioară prevăzută în textul ei.
sau art. 11 din Legea privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative, Legea nr. 24/2000, republicata ;)
lamuriti-ma si pe mine, va rog.
cum ramane cu art.4 al.1 din OG2/2001 aprobata prin Legea 180/2002?
Dispozitiile din actele normative prin care se stabilesc si se sanctioneaza contraventiile intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii, iar in cazul hotararilor consiliilor locale sau judetene, punerea in aplicare se face si cu respectarea conditiilor prevazute la art. 50 alin. (2) din Legea administratiei publice locale nr. 215/2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege abrogata corinuta corinuta Buna As avea nevoie de ajutorul d-voastra, cum as putea sa aflu daca una din legile urmatoare este abrogata...cineva mi-a spus sa fiu atenta la acest aspect ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru-din ce data se aplica modificarile? dandanaua dandanaua Am o mare rugăminte, cineva imi poate spune actul normativ prin care se prevede data de la care intra in vigoare dispoziţile lg.nr.276/7 iulie 2009 prin care ... (vezi toată discuția)
Intrarea in vigoare a unei norme vika vika Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sa zicem ca in Monitorul Oficial de azi este publicata o lege,o ordonanta,o norma metodologica....etc.Ma ... (vezi toată discuția)