avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange

Bună seara, scuzați deranjul vin și eu cu o problema : tatăl meu a fost sunat de un operator de la Orange dacă dorește o tableta cu doar 80 lei (nespecificand despre vre-un abonament ceva nimic)
La o zi diferența au sosit și tabletele doua la numar nu una Cum fusese vorba și ambele cu toate datele personale ale tatălui meu(serie, nr. cnp, nume ,prenume ...tot)
Am fost la Orange au spus ca nu mă pot ajuta, am fost la politie și nimic
Va rog frumos sa mă ajutați sau măcar sa mă îndrumați ce sa fac, nu vreau aceste tablete și datele noastre personale sunt folosite așa de către orcine?
Specific ca sunt 2 abonamente la Orange și nu as mai dori sa mai plătesc 2
Scuzați-mi romanul! Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 08:30, 30 Decembrie 2018
Il puneti pe tata sa ii sune urgent. In cazul contractelor incheiate la distanta exista un termen de rezilierea fara menționarea niciunui motiv, respectiv 14 zile. Mai jos mai multe informatii:

www.avocatnet.ro/articol_373...

Daca ati depasit termenul asta, tot puteti solicita rezilierea, cel mai bine in scris. Daca nu sunt de acord, atunci sesizări protectia consumatorului. Ulterior instanta de judecata. Poliția nu are nicio treaba.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Am incer cât sa sunam la nr respectiv gen 023..... numărul aparține unei companii ceva pune doar robotul și nimic alceva.
Mă gândeam sa retrimit coletul cu cele doua tablete înapoi de unde au venit dar mă gândesc ce fac cu contractele care de pe data de 19 Ian se va elibera factura.
Cine va rezilia aceste contracte ?Cum se poate ca datele personale sa circule așa la orcine? Cei de la Orange nu au și ei un regulament privind datele personale
Le faceti cerere de reliziere pe internet, pe adresa de sesizări, si precizați numele celor 2 contracte. Orange are si numar pentru relatii cu clientii, puteti sa ii sunati la acel numar si sa inregistrati apelul. Discutati cu ei si legat de predarea tabletelor. Citiți cu atenție contractul. Ar trebui sa va lămurească.

Clar ca va trebui sa le predați Tabletele, altfel vor considera ca ati avut un beneficiu. Dar, după un simplu telefon, o sa va lămuriți.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Am sunat la relații cu clienții 300 și nici ei nu își imaginează Cum de a trimis respectivul 2 tablete cu 2 abonamente iar un răspuns concret nu oferă sau dacă încerc sa mai sun sunt pus în așteptare foarte mult timp...
Si sa reziliez contractul nu se face pe baza unei semnături?
Iar respectivul dacă îl sun la fel folosește un robot tot același mod ca cei de la Orange
Vreau sa precizez ca tabletele nu au fost nici măcar deschise ce sa mai zicem de umblat pe ele.
Dacă as merge la ANPC as putea rezolva ceva? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Petrina l, utilizator
Cei de la OPC nu rezolva problema decat daca ati incercat sa va intelegeti amiabil cu ORANGE.

V-am recomandat sa le comunicati rezilierea prin e-mail la sesizări Orange. Ati facut asta??

Eu observ ca așteptați să vă cada o situație. Orange nu are interes sa rezolva lucrurile. De asta trebuie sa aveti înregistrarea telefonică si sesizarea in scris.

Puteti sa le faceti Notificare de rezilierea si sa le transmiteti tabletele inapoi. Dar asta urgent.

Apoi le faceti sesizare la Opc, după ce constatați că ei nu va raspund.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati reziliere contract, costuri majorate stcalin stcalin Buna ziua! As dori sa ma ajutati in rezilierea contractului cu Orange Romania. Motivele pentru care doresc sa fac acest lucru sunt mai multe. Am fost mintit si ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa procedez pentru rezilierea unui contract de teelfonie fixa orange? elena craescu elena craescu Acum , aproape 2 luni am contractat un abonament de telefonie fixa Orange.Desi am urmat toate instructiunile de utilizare nu ma pot folosi de aceste servicii ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)