avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de mediu si de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de mediu si de prima inmatriculare

As dori sa stiu cand imi voi recupera taxa de mediu si taxa de prima inmatriculare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 1 Ianuarie 2019
Dureaza cam 4/5 luni de zile (+/-), de la data depunerii cererii, pana primiti banii ...
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara - restituire taxa auto Nicolaie culita Nicolaie culita Bună a-și dori sa știu pentru taxa auto va rog dacă se poate sa îmi spună cineva cit timp mai durează după ce mia venit înștiințarea și scrie în ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto smart28 smart28 Buna seara. In iulie 2007 am luat o masina din Germania si am inmatriculat-o in tara platind o taxa de prima inmatriculare de aprox. 1250 lei. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto chrys28tm chrys28tm buna seara, am inmatriculat o masina in 2008 pe firma, mai pot recupera taxa auto sau este prea tarziu? va multumesc (vezi toată discuția)