avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poate fi considerata actiunea ca ramasa fara obiect, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poate fi considerata actiunea ca ramasa fara obiect, daca temeiul de drept a fost abrogat pe parcursul procesului?

Am initiat o actiune impotriva asociatiei de proprietari in temeiul unor articole din Legea 230/2007. Intre timp aceasta lege a fost abrogata si inlocuita cu Legea 196/2018. Articolele in baza carora mi-am intemeiat actiunea au fost abrogate si actiunea nu mai are obiect. Pot invoca acest lucru la termenul urmator, fara sa renunt la cererea initiala, si totodata sa solicit cheltuielile de judecata?? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2019
db03uie, utilizator
Cel mai recent răspuns: db03uie , utilizator 14:52, 2 Ianuarie 2019
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este articolul din noua lege a asociațiilor de proprietari care spune că minorii de până la 3 ani nu mai pot fi scutiți de la plata cheltuielilor pe numărul de persoane? cattalinr cattalinr buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este articolul din noua lege 196/2018 in care se specifica ca, copii de pana la 3 ani nu mai pot fi scutiti de la plata ... (vezi toată discuția)
Actualizare incheiere de sedinta 123321123 123321123 incheierea de sedinta privind infiintarea asociatiei de proprietari nu a fost actualizata cu noile organe de conducere alese deciziile adoptate de comitet ... (vezi toată discuția)
Hotarari adunare generala eugarizan eugarizan Am solicitat presedintelui asociatiei print o petitie sa mi prezinte o copie a procesului verbal al adunarii generale care a avut loc si hotararile care sau ... (vezi toată discuția)