avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cuantum poprire.
Discuție deschisă în Executare silită

Cuantum poprire.

As dori sa știu care va fi suma care se retine în cazul în care se instituie 3 popriri de la 3 creditori bancari diferiți. Suma reținută va fi de 1/3 din salariu și se va institui proportional pentru fiecare creditor? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:03, 4 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poprirea va fi de 1/2 din veniturile pe care le inregistrati. Si apoi se va imparti. Probabil se va solicita conexarea dosarelor de executare si executorul cu cea mai mare suma de executat va incasa toata suma si va face distribuirea.
Multumesc pentru raspunsul promt. In stabilirea sumei reținute de 1/2 din salariu se va tine cont și de cheltuieli cum ar fi întreținere, impozite, întreținere copil?
Nu se ține cont de nimic, ci se reține limita maximă de 50% din venitul lunar net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri ale salariului net globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Avem un caz in care s-au primit doua popriri pe salariul unui angajat. Acesta, intr-o declaratie pe proprie raspundere ne informeaza ca mai are in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)