avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... medic rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

medic rezident

Medic rezident cu stagiul incheiat ,fara examenul de specialitate promovat,isi continua activitatea in centrul unde a fost repartizat sau revine la locul de munca, pana la promovarea examenului?
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
gluten, utilizator
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 09:21, 4 Ianuarie 2019
(2) Medicii rezidenti care nu finalizeaza stagiul de rezidentiat in specialitatea obtinuta prin concurs pot continua pregatirea in specialitatea medicina de familie. Prezentarea la examenul de medic specialist se face, dupa caz, la finele completarii pregatirii in specialitatea medicina de familie sau dupa parcurgerea integrala a curriculumului de pregatire in aceasta specialitate.
ART. 23
Absolventii facultatilor de medicina care au finalizat pregatirea in rezidentiat, dar nu au promovat examenul de specialitate pot fi incadrati cu contract individual de munca in cabinete medicale individuale, sub indrumarea unui medic cu drept de libera practica, beneficiind de incadrarea pe functia de medic si de salarizarea corespunzatoare ultimului an de rezidentiat, in functie de specialitatea in care au fost confirmati medici rezidenti

Sau pana la urmatorul examen continua cu concediu fara salar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)
Continuare rezidentiat pe medicina de familie ZOMWE ZOMWE Sunt medic rezident cu contract pe post. Nu mi-am finalizat stagiul de rezidentiat. Doresc sa continui rezidentiatul in medicina de familie. Dar am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Colaborare cabinet medical art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa inteleg mai bine unele prevederi legale. In Ordonanta 2 din 26 ianuarie 2011 (Ordonanta 2/2011) pentru modificarea si ... (vezi toată discuția)