Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagii lunare neplatite de angajator
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagii lunare neplatite de angajator

Buna seara, mi-am facut cont online pe CNPP si am descoperit ca un fost angajator nu a depus declaratiile nominale pentru perioada 2006-2008, ca atare imi lipseste perioada din stagiile lunare de cotizare. In ce fel imi este afectata viitoarea pensie (in carnetul de munca perioada respectiva este evidentiata ca fiind lucrata)? Cum pot remedia problema (firma respectiva este acum in faliment)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 4 Ianuarie 2019
Mergeti la lichidatorul societatii si explicati situatia ... se pot depune acum acele declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face dovada muncii prestate (legal) in trecut, daca nu este evidentiata in cartea de munca? gabryel82 gabryel82 Buna ziua! In perioada aprilie - septembrie 2006 am fost angajat full-time, cu contract de munca, la sucursala din Resita a unei banci comerciale. In perioada ... (vezi toată discuția)
Vechime munca ContSters115212 ContSters115212 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: Sunt fost cadru militar care actualmente lucrez intr-o institutie bugetara.Pana la 31.12.2010 mi sa recunoscut ... (vezi toată discuția)
Carte munca adinaspiridon75@yahoo.com adinaspiridon75@yahoo.com unde pot reclama anonim ca nu mi se face carte de munca (vezi toată discuția)