avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt judecatorii de la CEDO si cei din Romania

Cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt unii judecatori de la CEDO si unii judecatori din Romania. Va deranjeaza faptul ca ii demasc pe judecatorii mafiotii de la CEDO care imi incalca dreptul de proprietate ?
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
Ati citit Regulamentul acestui Forum ?
Domnule Cornel Vasile, am dreptul sa pun intrebari juridice, am dreptul sa arat cum am fost nedreptatit de niste judecatori corupti. Am dreptul sa cer sfaturi. Si judecatorii care sunt corupti ar trebui pedepsiti. Din pacate nimeni nu-i pedepseste. Sunt judecatori care au bagat oameni nevinovati la puscarie. A se vedea cazul Țundrea, unde judecatorii au nenorocit o familie . Acesti judecatori merita laudati si promovati , nu ?[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
Bună seara,

Nu aveți voie să postați numele persoanelor implicate în problema pe care o puneți în discuție. Cât timp nu veți respecta această cerință, mesajele dumneavoastră vor fi șterse.

Colegul v-a întrebat dacă ați citit Regulamentul. Eu aș zice că nu ați făcut-o încă, așa că vă rog s-o faceți, ca să nu mai fie probleme pe viitor:
www.avocatnet.ro/forum/main/...

Mulțumesc.
De ce nu am voie sa demasc judecatorii corupti.? De ce nu am voie sa dau numele lor ? Ei sunt Dumnezei? Daca un judecator distruge viata unui om CUM AU DISTRUS-O PE A MEA, nu trebuie sa raspunda in fata legii. ? Sau judecatorii sunt mai presus de lege ? Ei pot distruge vietile oamenilor si nu raspund in fata nimanui . Ca sa nu mai spun ca pe site-ul acesta administrat de dumneavoastra eu sunt injurat de anumiti avocati. Ce sa mai zic? Ei respecta regulamentul ....
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
marielamotte600 a scris:
Ca sa nu mai spun ca pe site-ul acesta administrat de dumneavoastra eu sunt injurat de anumiti avocati. Ce sa mai zic? Ei respecta regulamentul ....

Mă îndoiesc că ați fost înjurat de vreun avocat :)
Raportați mesajele care vă deranjează, sau trimiteți-ne mesaj privat (moderatorilor sau mie) cu link la discuțiile unde spuneți că s-a întâmplat asta.

În rest, repet rugămintea de a respecta regulamentul nostru. Nu împărțim dreptate aici, încercăm să ajutăm oamenii să și-o găsească. Atât.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Jigniri MirabelaAnca MirabelaAnca Am si eu nevoie de cateva sfaturi! Acum 3 zile ma aflam la tara in curtea mea si vorbeam cu fratele meu despre un vecin ( sa zicem barfa). De fapt il ... (vezi toată discuția)
Amenintarea unui necunoscut cu un proces pentru "amenintare" richard1977 richard1977 Buna ziua, ma aflu in fata unui fapt foarte ciudat. Acum mai bine de o luna am pus niste intrebari pe un forum al diasporei romane din America si cineva , un ... (vezi toată discuția)