Buna seara.am o nelamurire pentru care as dori raspuns....cum as putea obtine pensie alimentara de la tatal copilului daca acesta este plecat in italia,mentionez ca o perioada a trimis ....dar de cateva luni refuza sub pretext ca e criza financiara.el acolo lucreaza cu contract de munca si acte in regula.VA MULTUMESC:):help:
In primul rand, prin nepolata cu rea credinta a pensiei de intretinere timp de 2 luni se savarseste infractiunea prevazuta de art 305 cod penal, respectiv Abandon de familie. Cel mai bine este sa faceti plangere penala privind savarsirea acestei infractiuni....
Pensie alimentara
mikitth
De cel putin trei ani, sotia nu mai primeste pensie alimentara pentru copilul minor , dintr-o casatorie anterioara, desi la sentinta de divort a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
Mirela Dinu
Am si eu o problema cu pensia alimentara. In anul 2006 in urma unei procesului de divort minorul mi-a fost incredintat mie (respectiv mamei), instanta obligand ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?????
dana 50
Prietena mea a divortat de sotul ei acum un an,i-au fost incredintati ei trei copii minori iar sotul urma sa plateasca in fiecare luna o pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)