avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare

Dacă am studii de 3 ani de zile (facultatea de tehnica dentara ) sunt considerate studii superioare? Șeful meu spune ca nu sunt considerate studii superioare pentru vs sm făcut doar 3 ani, deși pe diploma scrie ca sunt studii superioare și ca nu trebuie sa îmi schimbe salariul conform legii de 2350. Menționez ca îmi termin și masterul de 2 ani (astfel fac 5 ani de studii) și vechime am 2 ani
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Elena.N, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 9 Ianuarie 2019
Sunt studii superioare (ciclu I Bologna) ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara .sunt asistent generalist cu postliceala....si fac ... Roxi84 Roxi84 buna seara .sunt asistent generalist cu postliceala....si fac si tehnica dentara( 3 ani). Cand termin cum ma incadrez? Asistent cu studii superioare...???? (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator andrei1986_us andrei1986_us Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am absolvit cu diploma de licenta Facultatea de Matematica si Informatica specializarea Informatica la Universitatea ... (vezi toată discuția)