Desperados a scris:
Tocmai aceasta este si ideea,,c am tot este in favoarea lui.Eu am fost mereu o persoana care a dorit sa colaboreze in privinta copilului,eu incerc sa fie bine pentru copil,sa nu simta tensiuni intre noi,Dar el incearca prin copil sa se razbune pe mine.Nu se gandeste la ea ,decat la.el.E dureros cand incerci sa fie bine si iese rau.Si partea nasoala este ca eu trebuie sa "joc" dupa cum canta el si tot prin procese ma tine.Nu stiu ce ar fi bine,ori cum o dau nu e ok, si tot "tati" este avantajat.
In principiu, fiind vorba de o fetita de 8 ani, instanta nu i-ar acorda custodie tatalui, intrucat i-ar afecta dezvoltarea fireasca emotionala si intelectuala.
Dar, pot exista si exceptii.
In rest, din ce povestiti, fetitei chiar ii place la tatal ei, si pare ca tatal ei se preocupa de ea.
iar faptul ca il descrieti ca fiind un nenorocit ce vrea sa va faca rau, nu prea reiese din spusele dvs. Poate sunteti prea subiectiva si va este teama sa pierdeti si ultimul sprijin in favoarea lui.
Si de ce sunteti convinsa ca are un plan ascuns, atunci cand va suna copilul sa va intrebe daca mai poate sta la tata ?
Mie mi se pare un gest de parinte responsabil;, ce educa copilul corect, si il invata sa ceara voie si sa se poarte civilizat.
Ganditi-va, ca putea abuza, si nu va mai suna copilul, si il aducea mai tarziu, scuzandu-se ca "se juca copilul si nu a vrut sa plece inapoi." Nu aveati ce face .
Asadar, poate vedeti probleme acolo unde nu sunt.