avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... bransament retea publica de gaze
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

bransament retea publica de gaze

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti cine suporta cheltuielile referitoare la racordarea la reteaua publica de gaze pana la limita proprietatii:firma sau proprietarul?Stiu ca exista legile 123/2012 si 167/2018 in acest domeniu dar nu am studii de specialitate si nu ma bazez pe ce pot intelege eu.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:35, 11 Ianuarie 2019
Buna seara.
In cazul meu, acum vreo 7 ani, eu am suportat atat costul de bransare, inteparea' in conducta principala pana in contor, cat si restul bransamentului pana in casa, adica proiect si toate cele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de gaz. adriansimo adriansimo Buna ziua, Am cumparat un apartament de la un proprietar de cladire-pensiune care a dezmembrat o parte din cladire. La momentul cumpararii, utilitatile erau ... (vezi toată discuția)
Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)
Extindere retea gaz busubianca busubianca Bună ziua, Rugăminte mare să-mi explicați dacă conform noii legi 123/2012 actualizată, Delgazgrid are obligația să extindă conducta de gaz pe strada ... (vezi toată discuția)