avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângere pentru Hărțuire?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângere pentru Hărțuire?

Buna ziua!

Săptămâna trecută mi am luat o teapa pe OLX, in valoare de 130 lei. Nu e o suma foarte mare, dar m a deranjat gestul. L-am căutat pe LinkedIn și i am trimis firmei la care lucrează doua mail uri in care explic ce s a întâmplat, rugându-i sa ia legătura cu angajatul ca sa se clarifice totul. Nu am folosit niciun fel de limbaj agresiv, doar l-am numit țepar.
De asemenea, i am trimis 3 mesaje pe whatsapp in care l am amenințat ca depun plângere la poliție dacă nu îmi da contul inapoi. I am zis ca are o atitudine jegoasa și ca e taran(pentru ca neagă tot, chiar dacă am adus dovezi solide).
Mi a trimis mesaj spunându mi ca depune plângere pentru Hărțuire, inclusiv din partea firmei la care lucrează. Am rămas puțin pe gânduri, serios?
Se va întâmpla ceva? Pot sa pățesc ceva? Ținând cont ca suntem in orașe diferite și nu l-am sunat, nu l am deranjat cu nimic, nici firma nu am deranjat o. Pur și simplu nu știu, pentru ca nu am mai avut niciodată probleme cu legea.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Mr.David, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:32, 14 Ianuarie 2019
Dacă a comis o înșelăciune depuneti plângere penală.

La o primă vedere nu pare sa fie hărțuire.
Este destul de mult.de discutat pe situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)