avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am fost gonită de un individ care locuiește în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. E normal, nu suntem cumva pe spațiul public?

Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai devreme de această problemă când mă oprisem să hrănesc niște pisici de la altă scară și un individ m-a gonit pur și simplu și mi-a strigat să nu mă mai prindă pe acolo. Nu suntem cumva pe spațiul public?
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 02:21, 22 Ianuarie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hai că e tare HCL. Și unde ar trebui hranite pisicile la tine in oraș? În ce oraș e asta?
8 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oradea.

Cine vrea sa le hraneasca sa le ia acasa daca le sunt asa de dragi, mi se pare normal.

Si datorita faptului ca administratia locala are curajul sa ia hotarari care unora nu li se par normale orasul Oradea a ajuns unde a ajuns in ultimii ani.

"Libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt".

Mai pe scurt, a fi liber inseamna a face tot ceea ce vrei fara a leza pe altii.

Reflectati la asta si veti gasi raspunsul de ce ati fost alungata.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
I0nutz83, utilizator
3 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înseamnă că Dubaiul este un oraș de primitivi pe lângă Oradea. Că acolo, dimpotrivă, sunt puse vase cu apă și mâncare pt pisici. Pe cuvântul meu dacă pot să înțeleg mentalitatea unora dintre noi. Cu ce naiba deranjează că pe la colț de stradă sau de bloc li se dă hrana uscată (nu oase, nu ciorbă care să facă mizerie) unor pisici înfometate care în câteva secunde fac lună unde li s-a dat de mâncare? Și nu ne doare nicăieri de cei care aruncă gunoaie pe stradă și se pisa între blocuri. Si si-o baga la 2 secunde in gura mare, si aruncă cu pocnitori in trecători cu 2 săptămâni înainte de anul nou fara ca nimeni sa miște un deget. Si cate si mai cate? Astea sunt problemele reale, nu niste biete animalute care au fost hranite zeci de ani pana sa fie date legi din astea si sa apară tot felul de frustrati care sa se manifeste împotrivă.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
Mirna, utilizator
2 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna moderator are completa dreptate in ceea ce spune,

eu va sugerez un spray lacrimogen, ii dati in fata si sunati politia, careia ii veti descrie ce s-a intamplat, veti explica ca individul a fugit spre dumneavoastra urland si v-ati temut pentru viata si proprietatea dumneavoastra, politia il va identifica, sa nu confundam problema spatiului public, a pisicilor si a spatiului privat cu asaltul sau posibilitatea de asalt, domnul respectiv nu isi apara proprietatea de asta exista politia, orice comportament agresiv "v-a gonit" va fi considerat asalt pentru ca eu nu am de unde sa stiu intentiile unui om care vine si tipa spre mine. Ultima problema intalnita a fost o domnisoara care astepta tramvaiul, un domn in varsta a inceput sa urle la ea (era seara) ca de ce sta acolo pe postament ca blocheaza postamentul, dupa sprayul cu piper a tacut subit din gura, s-au suit amandoi in acelasi tramvai si a inceput sa planga, fata l-a consolat spunandu-i ca nu este permanent. Nimeni nu a chemat politia in final.

In orice tara este la fel daca comportamentul este abuziv si va face sa va simtiti amenintat (in special daca este doar o gluma proasta) da dreptul la autoaparare, daca domnul se simte indreptatit ar putea urla plecati de aici sau chem politia, sa nu va mai prind pe aici este o amenintare si este ilegala daca individul nu poarta uniforma.

nu as insista atat dar orice pana la pisici :)
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Caine comunitar in fata blocului cerulsenin cerulsenin Buna ziua, Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)