avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere inscriere creanta in tabel preliminar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere inscriere creanta in tabel preliminar

In aceasta cerere se pot trece doua persoane fizice, sau mai multe care au creante fata de o firma? Pot achita impreuna taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:34, 15 Ianuarie 2019
Puteți să faceți o cerere comună, însă fiecare va timbra!
Taxa de timbru pt declarația de creanță este de 200 lei.
Părerea mea este să le faceți separat, este mai facil pt instanță și pentru administratorul judiciar.
Daca persoanele fizice au fost salariati ai firmei ele se inscriu din oficiu de administratorul judiciar, nu trebuie sa depuna cerere de inscriere in tabelul preliminar.
Dacă sunt salariați nu trebuie să facă nimic că-s înscrise ope legis de administrator, dar n-au specificat așa ceva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru si timbru judiciar sunt fixe? Andrei T Andrei T cererea de somatie de plata adresata instantei trebuie timbrata cu taxa timbru si timbru judiciar. valoarea acestor doua taxe nu este fixa? (39 lei, respectiv ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala insolventa mirelapaius mirelapaius Va rog sa ma lamuriti daca atunci cand se trimite scrisoare catre tribunal pentru a fi inscrisa la masa credala pentru a-mi recupera salariile restante trebuie ... (vezi toată discuția)
Inchidere contract de munca in caz de faliment judiciar declarat pitupacu pitupacu buna, as vrea sa stiu ce se intampla cu salariatii(contractele de munca)in cazul in care societatea declara faliment judiciar instanta ;daca nu au efecuat ... (vezi toată discuția)