avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce forma legala pot folosi pentru freelancing?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce forma legala pot folosi pentru freelancing?

Intentionez sa incerc sa lucrez in regim freelance, insa nu am experienta cu acest mod de lucru si nici nu exista momentan vreun proiect concret pe care as lucra. Practic, vreau mai intai sa vad daca e fezabil.

Exista vreo forma legala prin care as putea plati taxele cuvenite pe niste eventuale venituri obtinute ca persoana fizica?

Nu stiu daca voi avea succes in sensul acesta si timpul nu imi permite sa infiintez un PFA sau SRL pentru ceva atat de incert.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:31, 18 Ianuarie 2019
Sa infiintati un PFA va ia cateva zile si asta e bine s-o faceti doar in momentul cand aveti ceva concret. Va rog sa cititi la adresa [ link extern ]
In regula, dar pana atunci, exista vreun soi de declaratie care sa acopere legal situatia prezentata?
Nu.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa ionut12345 ionut12345 Buna ziua. Care este diferenta dintre un PFA si un SRL? Cat de costa sa le infiintezi? Care sunt avantajele/dezavantajele? intentia este - comert ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pfa la srl Iuli81an Iuli81an Buna dimineata Detin un PFA din 2010, am luat 3 ani fonduri UE pana in 2013 iar acum simt ca acest PFA ma tine in loc. Vreau sa continui activitatea ... (vezi toată discuția)
Infiintare_pfa razvan.vastea razvan.vastea Buna ziua, As dori sa infiintez un PFA care sa se ocupe cu servicii de consultanta in management (acordarea de consultanta in accesarea fondurilor europene). ... (vezi toată discuția)