Voi avea un proces la instantă. Paratul în intampinare a mentionat lucruri neadevarate si a dispus audierea cu martori. Martorii sunt prieteni si rude cu pârâtul. Eu nu am de unde sa iau martori, deoarece martorii adevarati si sinceri, fug de a da marturie in fata instantei.
Asadar, m-am gandit să propun instantei efectuarea a unei analize de catre un expert, o persoana care sa fie expert ce tin de solutionarea probelor administrate, iar nu prin audierea a martorilor pe care pârâtul i-a propus, ca acesti martori sa declare neadevaruri.
As vrea chiar ca instanta sa se deplaseze la fata locului, sa vada instanta cu ochii ei ca apoi sa dea o solutie concretă, nicidecum sa ia in considerare ceea ce vor spune martorii mincinosi.
Ce obiect are dosarul dv.de acest aspect depinde daca pot fi audiati martori care sunt rude cu partea adversa.Judecatorii incuvinteaza rar proba pe care vreti sa o solicitati dvs cu cercetare locala/cercetare la fata locului,Expertiza puteti sa solicitati dar depinde ce anume vreti sa dovediti cu aceasta,Mergeti la un av macar pt o consultatie daca nu va permiteti sa av angajati unul.Dvs ce va steptati ca paratul sa nu se apere folosindu-se de toate mijloacele.
Obiectul dosarului are raspunderea delictuală a pârâtului pentru faptele ce mi le-a provocat pârâtul. În apărare, pârâtul a invocat multe neadevăruri, a propus si audierea a unor martori care vor declara ce ii va indruma pârâtul. Așadar, solicit ca cercetarea locală/cercetarea la fata locului, sa fie facută de catre experti ce nu pot fi influentati de catre nici o parte din proces, iar expertul să consemneze intr-un raport cele constatate la fata locului, pe care apoi sa inainteze instantei spre a se pronunta.
Mi se pare un proces nedrept în cazul in care instanta va admite tot ce declara martorii ce pot fi influentati si cumpărati, fara a se lua in considerare cererea de analiza la fata locului efectuat de catre un expert.
Instantele de judecata aproba efectuarea de expertize tehnice judiciare pe specializari de expertiza la solicitarea partilor in proces. In cazul prezentat nu reiese specializarea de expertiza, dvs. nefurnizand date suficiente cu referire la faptele ce sustineti ca vi le-a provocat paratul.
Expertiza
rodica stan
In 26.o5 se va prezenta un expert pt. a avalua ap. meu. A fost citata si partea adversa. Intrebare: este indicata prezenta unui martor din partea mea avind in ... (vezi toată discuția)