avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obtinere fonduri europene sala de nunti
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obtinere fonduri europene sala de nunti

Buna seara! As vrea sa stiu daca se pot obtine fonduri europene pentru a face o sala de nunti? Avem o cabana in localitate care se pare ca a fost concesionata de catre primarie, insa am discutat cu primarul si a propus sa facem un parteneriat. Acum nu stim daca in aceste conditii am putea accesa fonduri europene planurile noastre sunt mari si nu se rezuma exvlusiv la sala de evenimente, terenul este destul de mare si ar permite construirea unu parc de tiroliene, dealtfel detine bazine care ne.ar permite sa facem o pastravarie ceva in genul acesta deci am dori pe langa sala de evenimmente sa deschidem si un restaurant. Credeti ca este posibil sa ducem planurile la capat si sa obtinem fondurile necesare?
Cel mai recent răspuns: Culea Simona , Consultant fonduri europene 15:13, 7 Septembrie 2021
Da, este posibil. In luna septembrie se va deschide o linie de finantare pentru mediul rural pentru firme. Pentru o sesiune de consultanta gratuita va puteti inregistra [ link extern ] /.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Accesarea fondurilor europene costy68 costy68 As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene DASRANGE DASRANGE Buna ziua, Sunt interesat de infiintarea unei linii de productie lemn sintetic in mediu rural si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru o ... (vezi toată discuția)