avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la domiciliu

In prezent am contract de munca norma intreaga care presupune desfasurarea activitatii pe parcursul celor 5 zile din saptamana la sediul companiei. Mentionez ca nu este activitate de productie si as vrea sa intreb daca, avand acordul angajatorului, pot lucra 2 zile pe saptamana legal la domiciliu, ce modificari trebuie facute in contractul de munca si ce prevederi legale reglementeaza aceasta situatie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 30 Ianuarie 2020
Buna seara, va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Telesalariatul poate beneficia de diurna in caz de delagatie?
Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)
Regim de telemunca (doar la domiciliu) petronel11 petronel11 Buna ziua. Speta este urmatoare: Ca angajator doresc sa modific un CIM (cu acordul salariatului) si ii propun un act aditional unui salariat referitor la ... (vezi toată discuția)
4 zile telemunca buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 4 ZILE TELEMUNCA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari referitoare la Legea 241/2023 1. Parintii care au copil de 11 ani impliniti au ... (vezi toată discuția)