Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 raisa-gabriela	                   

Imi puteti recomanda  un avocat care sa ma reprezinte in instanta pt hartuire morala la locul de munca? As dori o persoana care a avut dosare de acest gen. (vezi toată discuția)
	                    raisa-gabriela	                   

Imi puteti recomanda  un avocat care sa ma reprezinte in instanta pt hartuire morala la locul de munca? As dori o persoana care a avut dosare de acest gen. (vezi toată discuția)

dani02bella	                   

Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul unei situatii de hartuire la serviciu si daca exista in codul muncii in legislatia romana ceva legat de ... (vezi toată discuția)
	                    dani02bella	                   

Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul unei situatii de hartuire la serviciu si daca exista in codul muncii in legislatia romana ceva legat de ... (vezi toată discuția)

cindi81	                   

Unde pot depune o plangere privind hartuirea pshihica la locul de munca?
Si ce legislatie exista privind acest lucru? (vezi toată discuția)
	                    cindi81	                   

Unde pot depune o plangere privind hartuirea pshihica la locul de munca?
Si ce legislatie exista privind acest lucru? (vezi toată discuția)