avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil furat in maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil furat in maternitate

Copil furat in maternitate. Parintii au primit documente false si nu stiu nimic despre copil
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 16:32, 13 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea inteleg cum vine asta ca au fost chemati ca exista un certificat de deces..fictiv sau nu..
Oricum, nu or sa dea de cap la povestea asta. daca vor sa se amageasca ca a fost furat si nu e decedat..Oricum ar fi, nu au ce sa descopere dupa 52 de ani, cred ca va imaginati..
Atunci nu trebuia sa se multumeasca cu explicatiile lor.. acuma..e tardiv.
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Le-am promis ca macar voi depune o plangere penala...am tot citit ..dar nu cunosc in ce art s-ar incadra
o depuneti degeaba.. orice fapta ar fi, e prescrisa raspunderea penala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa depuneti orice plângere după 52 de ani e prescrisa orice infracțiune posibilă legată de cazul respectiv.
Pentru doi batrani de peste 80 de ani, nu cred ca este asa de importanta condamnarea unei persoane. Faptul ca ar sti ca traieste ar fi suficient. Oricum multumesc mult de tot.

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu - copil declarat decedat emanuela1963 emanuela1963 In anul 1983 la data de 8 ianuarie am nascut un baiat prematur si am stat cu acesta timp de 3 saptamini pt a lua in greutate am primit acceptul sa il declar pt ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare gruianicolaecristinel gruianicolaecristinel am nascut copilul mort, pot beneficia de ajutor de inmormantare de la primarie? (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si alocatie nou nascut mikyangel mikyangel Buna ziua, 1.As dori sa stiu in cazul unui nou nascut a carui parintii nu sunt casatoriti ce acte sunt necesare pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)