avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil furat in maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil furat in maternitate

Copil furat in maternitate. Parintii au primit documente false si nu stiu nimic despre copil
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 16:32, 13 Septembrie 2023
Exista un certificat de deces, nu puteti dovedi ca acel copil traieste sau a trait o vreme dupa emiterea acelui certificat. Nu exista niciun capat de unde sa puteti sa mergeti pe un fir..Cred ca nu s-ar fi descoperit nici la vremea respectiva altceva.. dar acum dupa atat amar de vreme..
Pe vremea aia orfelinatele erau pline, nu cred ca ar fi furat cineva un copil, cat se puteau adopta atatia.. poate de durere au preferat sa creada ca s-a furat si ca nu a murit..
La iml, nu prea avea ce analize sa i se faca..
Cazuri similare s-au întâmplat și la spitalul Județean din Constanța,înainte de 1989. cu copii născuți prematuri.O prietenă a născut un copil prematur,sănătos și frumos,care după trei zile de existență ,a dispărut din incubator sub pretextul că a fost mutat la secția de prematuri într-o altă zonă din incinta spitalului.Ulterior i s-a spus mamei despre decesul copilului .Deși a fost naștere în toată regula,cu făt viu,copilul a fost declarat „avorton”.Nu i s-a arătat copilul mort,nu i l-au dat să-l inmormânteze,nu s-a emis certificat de naștere sau de deces. I s-a dat doar un certificat medical de șapte zile....Femeia este ferm convinsă că i s-a furat copilul și dat spre adopție. A încercat și ea să se bată cu mori de vânt,dar din păcate nu mai există la arhivă nicio dovadă că a fost internată.Am înțeles că există o echipă internațională care se ocupă de asemenea cazuri.Prelevează ADN-ul de la persoanele ce doresc să își caute copii dispăruți și printr-un noroc al sorții câțiva au fost deja găsiți.Vă doresc succes,poate aveți șansa să reușiți!
Buna ziua.am fost abandonata în spital la naștere și adoptată imediat.Problema este că părinții mei adoptivi nu vor să îmi zică povestea,zice că nu are nici un act de adopție iar pe certificatul de naștere sunt trecuți direct ei.Cum pot face sa aflu și eu numele mamei naturale.multumesc.sunt născută în anul 1988 in București.
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2023
LeoYannis, utilizator
Adresati-va aici : [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu - copil declarat decedat emanuela1963 emanuela1963 In anul 1983 la data de 8 ianuarie am nascut un baiat prematur si am stat cu acesta timp de 3 saptamini pt a lua in greutate am primit acceptul sa il declar pt ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare gruianicolaecristinel gruianicolaecristinel am nascut copilul mort, pot beneficia de ajutor de inmormantare de la primarie? (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si alocatie nou nascut mikyangel mikyangel Buna ziua, 1.As dori sa stiu in cazul unui nou nascut a carui parintii nu sunt casatoriti ce acte sunt necesare pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)