avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cumparare bun prin vanzare directa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cumparare bun prin vanzare directa

Buna ziua!

Doresc sa fac cumparare directa pentru un bun al unei firme aflate in faliment.
Am informatia ca acel bun a fost ofertat de altcineva, acesta a primit procent favorabil vanzarii de la adunarea creditorilor, dar ulterior un creditor a facut contestatie.
In aceasta situatie pana cand se judeca contestatia eu am dreptul sa depun oferta pentru acel bun? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Paval1995 , utilizator 22:27, 5 Februarie 2019
Este mai sigur sa asteptati solutionarea definitiva a contestatiei.
Dupa cum ati prezentat situatia, daca se respinge contestatia, vanzarea bunului este valabila, iar cumpararea de catre dumneavoastra nu poate fi valabila.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Voi astepta rezultatul, va multumesc!

GRINSOLV IPURL a scris:

Este mai sigur sa asteptati solutionarea definitiva a contestatiei.
Dupa cum ati prezentat situatia, daca se respinge contestatia, vanzarea bunului este valabila, iar cumpararea de catre dumneavoastra nu poate fi valabila.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate srl in faliment .... din 2012. mama unuia dintre creditori ... Tommylee44 Tommylee44 Societate SRL in faliment .... din 2012. Mama unuia dintre creditori a facut oferta directa de pret cumparare casa teren. Creanta garantata banca este de 50000 ... (vezi toată discuția)
Contestare a hotararii adunarii creditorilor - tertii mihaigiu mihaigiu Poate o terta persoana sa faca o contestare a hotararii adunarii creditorilor?Daca da in ce cazuri? (vezi toată discuția)
Decizie de impunere contestata Lucia B. Lucia B. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere: daca am contestat decizia de impunere si,implicit, raportul de inspectie fiscala, mai inregistrez in ... (vezi toată discuția)