avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare CASS platit de 2 ori ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare CASS platit de 2 ori ANAF

Buna, Am avut un contract de prestari servicii in anul 2013 luna septembrie, pentru care s-a achitat contributia la sanatate,(detin si doc contabile doveditoare), dar acum ANAF-ul a instituit poprire pe conturi si mi-a retras suma inca o data, plus comisionul bancar aferent tranzactiei.
Firma respectiva este desfiintata, plus ca in luna mai a anului trecut i s-a eliberat certificat fiscal cu datorii 0.
Am facut adrese catre ANAF la care nu am primit un raspuns .
Ce pot face mai departe? E necesar sa-mi caut un avocat si sa-i dau in judecata? Daca am castig de cauza ii pot obliga sa imi plateasca taxele de judecata, pe langa suma retrasa? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
doacea86, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:37, 23 Ianuarie 2019
Trebuie mai intai sa fiti 100% convins ca la acea vreme pentru venitul din acel contract de prestari servicii, trebuia sa fi platit contributia la sanatate platitorul de venit (adia firma cum scrieti dumneavoastra) sau daca nu cumva dumneavoastra trebuia sa va fi declarat separat venitul printr-o declaratie pe care trebuia s-o depuneti la casa de sanatate, cum ea pe atunci procedura.
De aceea cei de la anaf acum va fac executare pentru ca la ei daca nu figureaza ca plata e facuta de dumneavoastra cu nume si cnp. degeaba o fi facut-o alctineva ,inclusiv o firma, caci nu se pune.
Si sa nu confundati impozitul pe venit cu contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii impozit si fond sanatate pentru colaborari ong CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. La o asociatie non profit ,in luna septembrie 2013 am platit colaboratori. Din sumele brute am retinut impozit si fond sanatate pe care le-am virat ... (vezi toată discuția)
Dividente emin3m_ emin3m_ Bună ziua. Am firma S. R. L și lucrez în Belgia ca prestări servicii de sudura. Nu am nici un asociat și plătesc impozit trimestrial 3% din venit. Sunt ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)