avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autovehicul
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autovehicul

Buna ziua am și eu o întrebare am vândut mașina in Polonia mașina am vândut-o cu numere și talon cartea de identitate a mașinii este la mine,pot radia mașina sau sa o scot de la impozit cu contractul de vânzare cumpărare și cartea mașinii?multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:58, 23 Ianuarie 2019
Puteti radia vehiculul de pe rolul dv fiscal depunand documentul de instrainare +document traducere
Fiind vorba despre contract incheiat in alta tara este necesar sa realizati initial traducerea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut ... denisacami denisacami Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut o unui vecin fara a face un contract de vânzare cu el înțelegandu- mă cu acesta că eu ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si ramasa pe numele meu. Haiduc-Viorel Haiduc-Viorel Buna. Am vandut o masina marca Dacia 1310 din 86 acum 5 ani. Am vanduto la un preten care intre timp sa mutat in tara natala, la moldova. El a vanduto intre ... (vezi toată discuția)