avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stabilirea vechimii in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stabilirea vechimii in munca


La stabilirea vechimea in specialitate ,in vederea promovarii, CIM cu 4 ore,cum se i-a in calcul?

Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 10:39, 29 Ianuarie 2019
Art. 106 C.mun.
(1) Salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.
......

Pe cale de interpretare, 1 an lucrat cu norma intreaga = 1 an lucrat cu timp partial = 1 an vechime in munca = 1 an vechime in specialitate
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca contract partial addaad addaad Cum se calculeaza vechimea in munca la contractele cu timp partial? Potrivit prevederilor art. 16 alin. (4) din Legea 53/2003 - Codul muncii, republicata, ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime învățământ ovysaan ovysaan . În primul an de învăţământ am avut în norma doar 12 ore din cele 18 . Eu sunt încadrat la mai multe scoli iar unele au calculat primul an ca an ... (vezi toată discuția)
Bună ziua daca lucrez cu cim parțial de 2 ore pe zi la calcularea ... Radulescu7 Radulescu7 Bună ziua daca lucrez cu CIM parțial de 2 ore pe zi la calcularea vechimii se vor lua în considerare numai cele 2 ore sau calculul se face la 8 ore de ... (vezi toată discuția)