avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces

Buna ziua! Am cumpărat un teren la executare si după ce am intrat in posesia lui, am aflat ca acest teren nu are cale de acces deoarece a fost dezmembrat in 2009 cu un scop, acela de a cere aprobare de construcție vecinului , adică lui. Oricum terenul mare nu avea de unde sa i dea cale de acces deoarece are o forma ciudata. Singura cale de acces ar fi peste terenul primăriei . Ce ma fac intr-o asemenea situație ??? Primăria trebuie sa mi dea drept de trecere si daca da cum trebuie formulata adresa si ce acte trebuie sa depun. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
NDenisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:30, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Daca singura posibilitate este folosirea terenului primariei solicitati de la aceasta, printr-o cerere scrisa, drept de servitute de trecere.
Daca primaria nu va da prin buna intelegere atunci va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere arigo arigo Buna ziua, Am dezmembrat un lot de teren in alte doua loturi, primul lot care are pe el o constructie o sa-mi ramana mie iar pe al doilea o sa il dau fiului ... (vezi toată discuția)
Dilema in cazul unei autorizatii de constructie andrei_raul andrei_raul Buna seara, Am un teren in Brasov de 500m2. Terenul nu are cale de acces dar este lipit pe toata suprafata de terenul cumnatului meu. El are acces la ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere/servitute lovistean lovistean Buna seara, Am postat mai demult un subiect legat de acordarea unei servituti de trecere. Intre timp am initiat un proces. Solicitarile mele aveau in ... (vezi toată discuția)