avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprafata construita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprafata construita

Buna ziua, daca fac o camera tehnica la parterul casei, cu acces din interior, practic ca orice alta camera a casei, pentru centrala, puffer, rack comunicatii, tablou electric si automatizari, etc... aceasta va fi calculata la pot, caci la cut am gasit informatii ca nu.
extras dintr-un raspuns gasit pe site:
in cadrul cut
Nu se iau in calculul suprafetei construite desfasurate: suprafata subsolurilor cu inaltimea libera de pana la 1,80 m, suprafata subsolurilor cu destinatie stricta pentru gararea autovehiculelor, spatiile tehnice sau spatiile destinate protectiei civile, suprafata balcoanelor, logiilor, teraselor deschise si neacoperite, teraselor si copertinelor necirculabile, precum si a podurilor neamenajabile, aleile de acces pietonal/carosabil din incinta, scarile exterioare, trotuarele de protectie;

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: serpisor83 , utilizator 18:46, 27 Ianuarie 2019
Ati mentionat ca faceti " o camera tehnica la parterul casei " . Fiind inca o suprafata pe care o adaugati si in special le parter, ea modifica pot-ul.
imi cer scuze dar nu am inteles intrebarea/afirmatia: Ati mentionat ca faceti...? Eu intreb daca pe proiectul care il depui la primarie pentru autorizatia de constructie ai declarata o camera tehnica, care firesc este sa fie situata la parter, acea camera intra in pot?
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
serpisor83, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuratori cadastrale amisilisteanu amisilisteanu Buna seara, Ma intereseaza cum se face o masuratoare corecta a amprentei la sol a unei case. Se masoara pana la zidul casei sau amprenta cuprinde si soclul ... (vezi toată discuția)
Terasa pe bloc - suprafata utila? KrinaT KrinaT Intr-un imobil de locuinte, terasa blocului a fost scoasa de catre dezvoltator din proprietatea comuna si dezmembrata in doua suprafete distincte – terase ... (vezi toată discuția)
Terasa pe bloc - suprafata utila? KrinaT KrinaT Intr-un imobil de locuinte, terasa blocului a fost scoasa de catre dezvoltator din proprietatea comuna si dezmembrata in doua suprafete distincte – terase ... (vezi toată discuția)