george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 andreea.somnea	                   

Buna ziua, 
In stiuatia in care o persoana fizica obtine venituri din dividende peste pragul de 24salarii si plateste CASS pentru acestea, dar in paralel ... (vezi toată discuția)
	                    andreea.somnea	                   

Buna ziua, 
In stiuatia in care o persoana fizica obtine venituri din dividende peste pragul de 24salarii si plateste CASS pentru acestea, dar in paralel ... (vezi toată discuția)

rbtm	                   

In decembrie 2017 am incasat dividende. Tot timpul, am fost angajata, cu carte de munca. Prin urmare, nu am platit CASS pentru dividende.
Acum am primit o ... (vezi toată discuția)
	                    rbtm	                   

In decembrie 2017 am incasat dividende. Tot timpul, am fost angajata, cu carte de munca. Prin urmare, nu am platit CASS pentru dividende.
Acum am primit o ... (vezi toată discuția)

fgeorgeta	                   

Buna ziua,
Va rog sa -mi spuneti daca trebuie sa mai depun si eu o alta declaratie dupa ce am -primit dividente pe anul 2017 iar institutia a depus dcl ... (vezi toată discuția)
	                    fgeorgeta	                   

Buna ziua,
Va rog sa -mi spuneti daca trebuie sa mai depun si eu o alta declaratie dupa ce am -primit dividente pe anul 2017 iar institutia a depus dcl ... (vezi toată discuția)