ca notara ne a zis ca asa este mai bn ca sa se poata face dovada banilor, mie nh mi a placut treaba asta
Acuma logic, cine trebuie sa faca dovada platii pretului, cumparatorul sau uzufructuarul?
Pt viitor, cand nu stiti ce semnati, nu semnati ca nu va ia nimeni capul.
Acuma ca ati semnat, lucrurile raman asa ca nu mai aveti ce face.
Ce scrie de fapt in acel contract cine e cumparator, ce cumpara, cum se plateste pretul ce scrie legat de dreptul de uzufruct ?
V-am mai zis.. femeia ca are drept de uzufruct, va sta nestingherita in garsoniera pana la moarte, iar voi in afara ei ( oricum, banuiesc ca nu voiati sa stati cu soacra in garsoniera )
Mai departe, chiar daca cumnatul dovedeste dupa decesul ei ca v-a donat banii cu care ati luat casa , faceti si dvs dovada ca a primit de la soacra 10 mii de euro si nu o sa aiba ce va face.
Cum soacra nu cred sa aiba curaj sa va pretinda banii pe care vi i-a dat, probabil ca o sa va bucurati de .. garsoniera dupa decesul ei.
In cazul unui divort , puteti imparti nuda proprietate pe din doua, iar in caz ca decedeaza sotul inainte, dvs veti mosteni din jumatatea sotului 1/4, copilul dvs 3/4.
Cand o muri soacra, radiati dreptul de uzufruct si gata.
Nu ar strica sa mergeti cu actul ala la un avocat sa va traduca ce ati facut acolo.