avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire de domiciliu si abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire de domiciliu si abandon de familie

Buna ziua. Am sa va spun povestea pe scurt. Mama mea l.a inselat pe tatal meu timp de un an de zile apoi a plecat la celalat barbat in Germania. Pe 19 octombrie. Tin sa menționez ca avem un minor in familie. O fata de 13 ani. Nu stim nimic de mama si nici nu vrem. Si nici ea. Pt divort si pentru castigarea totala a custodiei cum trebuie sa facem. Si ce sanse are tatal meu. Ceva rapid si nu foarte scump. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:08, 29 Ianuarie 2019
Si ieftin si bun si rapid nu se poate in nici un domeniu.Lasand gluma la o parte sa meargă tatăl dvs la un avocat pt a discuta problema dansului,o sa fie nevoie de o acțiune în instanță se va realiza ancheta socială,vor fi audiați martori,audiata minora în camera de consiliu etc
Se poate obține divorțul din culpă exclusivă a mamei,stabilirea domiciliului minore la tata ,custodia exclusivă este greu de obținut.Succes.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dați valență sfatului distinsului coleg, veți obține cele învederate de el.
Dați valență sfatului distinsului coleg, veți obține cele învederate de el.
Nu o sa obtina custodie unica dar poate obtine minorul.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului de familie alexalex111 alexalex111 Buna seara. Un amic a fost inselat de sotie timp de cativa ani iar mai apoi a fost parasit, aceasta plecand in strainatate cu un alt barbat insurat si el. A ... (vezi toată discuția)
Divort-copii minori michaell 14 michaell 14 buna ziua! sunt tatal a doi copii minori, unul de 3 ani si celalalt de 12 ani acum 2 saptamani am primit citatie ,sotia deschizand proces de divort iar ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)