Buna dimineata. Mama mea in cursul lunii noiembrie 2018, a solicitat un credit de nevoi personale la Icredit in valoare de 600 lei iar in decembrie trebuia achitata prima rata si datorita unor probleme de sănătate nu a achitat in decembrie prima rata si nici acum in ianuarie. Aici ca nu a achitat este alt ceva. Întrebarea mea este următoarea: acesti agenti de colectare sume de bani de la persoanele care au credite in derulare la aceasta institutie Icredit. , au voie sa lipeasca autocolante de instiintare pe usa de la intrare a apartamentului. ? Ieri au fost găsite lipite un nr de 4 autocolante pe usa. Unde ne putem adresa. ?
Buna ziua.
Conform art. 60 lit. i) din OG 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor, se interzice afişarea la uşa apartamentului/blocului a notificărilor/somaţiilor/adreselor în legătură cu recuperarea creanţelor, cu excepţia actelor de procedură afişate la solicitarea executorului judecătoresc ori a instanţei de judecată;
Prin urmare, daca actele afisate nu emana de la un executor judecatoresc sau instanta, va puteti adresa ANPC -ului.
Hartuire
Bianca Bella baci
Buna ziua sunt sunat frecvent de o companie de recuperari,acestia mi-au aflat emailul de la compania de telefonie mobila unde sunt abonat,au inceput sa trimita ... (vezi toată discuția)