avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copilul buna client oprit ptr control inopinat pt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

copilul buna client oprit ptr control inopinat pt verificat fuge

BUNA ZIUA,
lucrez la o firma de paza am oprit un copil cerut bonul de casa de marcat,lam rugat sa vina cu mine dar el a fugit,venind cu părinti mau amenințat ca vor da in tribunal,eu mi am datoria ....specific ca nu la m bruscat su lovit. cine a greșit


Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:45, 11 Februarie 2019
Daca va exprimăti la fel de clar atunci când vorbiti asa cun o faceti in scris atunci în mod cert copilul s-a speriat.Am vrut sa -i aplic o corecție fizică unui cetățean care ca si dvs păzea un magazin și care nu s-a adresat corespunzător prietenei mele și care pe un ton răstit i -a poruncit să îi dea bonul.Stiu ca in aceasta profesie s-au refugiat multi cetateni care nu isi gasesc alt job și că firmele de pază fac o grămadă de bani platindu-si putin angajații dar niste reguli de bun simt,o adresare politicoasă, putina atentie la situații cu minori v -ar feri de necazuri.Va asigur ca in cazul in care v ar face cineva o plângere sau o acțiune în instanță firma nu v -ar ajuta cu nimic asa ca e bine sa va ajutati singur.
Buna Ziua
Poate aveți posibilitatea a studia putin in manualul agentului de securitate TEMA NR 5 care specifica executarea serviciului de paza are următoarele
1 verifica documentele,însoțitoare ale obiectelor la introducerea sau scoatere din obiectiv acestora din obiectiv in cazul de față bonul justificativ plata produselor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
,
In examinarea cazului trebuie analizate mai multe aspecte.
Dacă există suspiciunea rezonabilă că minorul ă săvârșit o infracțiune.
Dacă ati actionat conform regulamentului firmei dar ati respectat si legea.
Cazul dvs. necesita o discuție lungă pentru o analiza aprofundată.
O judecată se bazează pe mai multe lucruri fiind vorba si de argumente în fapt si in drept.
Verificarea bonului asa pur si simplu nu justifica oprirea minorului si nici a unui major decat daca exista ceva care sa indice ca s-a comis o infracțiune sau sa existe o bănuială legitimă bazată pe ceva concret.
Poate fi un proces pe care sa il poata castiga oricare dintre părți în funcție de argumentele concrete.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de ... alessandro29 alessandro29 Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de pază și nu miau dat caietul de prezență a postului, obiectivului și eu nu am unde să mă ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita copii loredana_elle loredana_elle Buna ziua! In urma divortului la notar,am hotarat ca tatal sa respecte un program de vizita pentru copii;insa acesta nu l-a respectat deloc,nu vine deloc in ... (vezi toată discuția)
Sfat urgent: inselaciune, abuz de incredere iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Buna ziua, va rugam sa ne scrieti ce pasi trebuie urmati in situatia in care avem o mare banuiala ca suntem victime de inselaciune, abuz de incredere si ... (vezi toată discuția)