avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare diurnă +ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare diurnă +ore suplimentare

Dacă se acordă diurna pe ziua respectivă și depășești cele 12 ore de lucru se mai în calcul orele suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 30 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca atunci cand se afla in delegatie salariatul presteaza munca in afara duratei normale a timpului de lucru (40 de ore pe saptamana), munca astfel prestata este considerata munca suplimentara in baza art. 120 alin. (1) din Codul muncii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna și orele suplimentare GigiMarius38 GigiMarius38 Dacă salariatul a luat diurnă în ziua respectivă și depășește cele 12 ore de lucru,i se mai plătește ore suplimentare după(adică dacă a lucrat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt plecat in deplasare 1 zi si 12 ore am dreptul ... georgian.c georgian.c Buna ziua, Daca sunt plecat in deplasare 1 zi si 12 ore am dreptul la 2 zile de diurna, dar am dreptul si la o zi libera ? sau daca sunt plecat 2 zile de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare ecvadan ecvadan Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca se pot plati ore suplimentare in delegatie, mentionez ca se plateste diurna, daca se poate as avea nevoie si de suportul ... (vezi toată discuția)